Ribolov privredni – Kolarević

Radnja za privredni ribolov „Kolarević“ osnovana je kao porodični biznis pre više od 15 godina u mestu Taraš, opština Zrenjanin, i za veoma kratko vreme je stekla brojne poštovaoce i verne mušterije. Danas naše ime predstavlja sinonim za dugogodišnje iskustvo u Zrenjaninu, Vojvodini i celoj Srbiji, vrhunski kvalitet sveže rečne ribe i neposredan odnos sa mušterijama.

Osnovna delatnost preduzeća „Kolarević“ je obavljanje privrednog ribolov-a na ribolovnoj vodi reke Tise.

Dugogodišnje iskustvo u privrednom ribolovu potvrđuje besprekornost u našem radu i ophođenju prema mušterijama. Snabdevamo ribarnice, restorane, hotele, motele. Prevoz je obezbeđen a kvalitet ribe zagarantovan.

Od samog ulova ribe pa do plasmana svojim klijentima, radnja za ulov ribe (privredni ribolov) „Kolarević“ sledi poslovnu filozofiju pravih domaćina: uvek čisto, uvek kvalitetno i uvek sveže.

ribolov privredni

ribolov ribolovacki pribor

ribolov pecanje

ribolov Srbija

ribolov je ektotermni vodeni kičmenjak. Postoji preko 27.000 vrsta riba, što ih čini najvećom grupom kičmenjaka. Za kretanje im služe parna i neparna peraja. Dišu škrgama, a srce im ima jednu pretkomoru i jednu komoru i kroz njega protiče redukovana krv.

ribolov uspešan – loviti bucova na rekama i kanalima početkom sezone.
Ribolov poludubinkom na reci krajem zime
Uticaj dužine štapa i drugih faktora na daljinu zabačaja u fider ribolov
Mnogi grese smatrajuci da je ribolov na plovak za pocetnike. Lov grabljivice na plovak predstavlja vrlo efikasan metod, posebno u hladnijim jesenjim danima. Mozemo koristiti klizeci ili fixni plovak. Ribolov grabljivica fixnim plovkom uglavnom koristimo za lov na manjim dubinama (do 3m). Koristimo plovak odgovarajuce nosivosti, u zavisnosti kolika nam je riba mamac (kako ga nebi stalno potapala) i sistem montiramo na dva nacina. Prvi nacin je za terene sa potpuno cistim dnom, na kojem nema bojazni da ce se mamac upetljati o neku podvodnu prepreku. Poenta sistema je prezentovati mamac sto blize dnu, kako bi isprovocirali grabljivicin napad i imali uspesan ribolov. (na takvim terenima grabljivice se najcesce skrivaju u kakvom ulegnucu u dnu).

Share